نوشته: چهارشنبه 23 مهر 1393 ساعت: 0:09 نویسنده: مدير سايت
کلام اول

به نام خداوند مهربان

دوستان سلام

خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید: وسخرنالکم ما فی السموات و الارض: ما آسمانها و زمین را به تسخیر اراده ی شما در آوردیم.
این حرف من و شما نیست!گفته پروردگار آفریننده ی من و شما و هر چه در کائنات است می باشد،پس بدانیم که وقتی خداوند پیروزی را برای ما مقدر کرده سختیها و مشکلات و آنچه را که ما نامش را شکست می نامیم راهیست برای رسیدن به وعده ی خداوندی.
طبیعت در برابر انسان های مقاوم و برخوردار از پشتکار، تسلیم است؛ و تحت تأثیر سخت کوشی آنان، نهفته های خویش را می نمایاند، و اسرار خویش را آشکار می کند. در اثر پشتکار و مداومت در انجام امور، درهای بسته به روی آدمی باز می شود و بدین گونه سرزمین های تازه

ای در برابر دیدگان انسان قرار می گیرد. به تعبیر مولوی:
گفت پیغمبر که چون کو بی دری عاقبت زان در برون آید سری
چون نشینی بر سر کوی کسی عاقبت بینی تو هم روی کسی
چون ز چاپی می کَنی هر روز خاک عاقبت اندر رسی در آب پاک

اگر می خواهید در زندگی تان تغییر ایجاد کنید یا به اهدافتان دست پیدا کنید پس پشتکار نشان دهید. در ایجاد پشتکار به غیر از عوامل سازنده ای مثل گفتن (ادامه بده)، (تسلیم نشو) و (پشتکار بالاخره نتیجه می دهد) عوامل دیگری نیز دخیلند.
پشتکار داشتن یک روز یا چند هفته را در بر نمی گیرد، بلکه نوعی فلسفه دراز مدت زندگی است. پشتکار یکی از ملزومات اوّلیه برای موفقیت و پیشرفت در زندگی است با این حال، مشکل زمانی به وجود می آید که اغلب ما، خواهان تغییر بدون تلاش هستیم، ایده و فکر تغییر را دوست داریم اما از تلاش برای رسیدن به تغییر، خوشمان نمی آید. چند بار تصمیم گرفته اید ورزش کنید، وزن خود را کم کنید، نمرات بهتری بگیرید. چه عواملی دست به دست هم داد تصمیمهای خود را در صحنه عمل پیدا نکنید. به نظر ما
بخشی از این مسئله به مشغله و درگیریهای زندگی شما مربوط می شود. حتی اگر بگویید انگیزة کافی برای تغییر دارید به این معنا نیست که تغییر رخ خواهد داد.

انگیزه ی شما سه مؤلفه دارد:
1 . جهت : میخواهید چه کار کنید و به چه چیزی دست پیدا کنید.
2 . تلاش : به چقدر کار سخت و مداوم نیاز دارید.
3 . پشتکار : تا چه حد به تلاش خود ادامه می دهید تا به هدفتان برسید.
به قول ادیسون مخترع معروف: یک درصد نبوغ ، استعداد و نود ونه درصد آن عرق ریزی است.

ممکن است، شما جهت خودتان را تشخیص بدهید و در ابتدای کار تلاش زیادی به خرج دهید ولی در نیمه های راه دست از تلاش بردارید چون پشتکار لازم را ندارید. (رفتار هدفمند، رفتاری است که در طول 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته دنبال می شود.)
در واقع اگر شما بخواهید یک عادت بد را از بین ببرید (عادتهایی مثل تنبلی، پرخوری و عدم مطالعه) باید ابتدا تکلیف خود را کاملاً مشخص کنید. آیا واقعاً می خواهید تغییر کنید یا نه. برای از بین بردن یک عادت، تنها به انگیزه نیاز ندارید، بلکه پشتکار هم می خواهید. بسیاری افراد تعهدات خود را نسبت به تغییر، به (اما) و (اگر) ها می سپارند، مثلاً (اگر مطمئن باشم که موفق می شوم تلاش می کنم).
شما به دنبال راه حل سریع و راحت برای حل مشکلاتتان هستید، به نوعی دنبال یک عصای جادویی می گردید که مشکلات پیش پای شما را در یک چشم به هم زدن بردارد. می توانید محاسبه کنید که چقدر وقتتان را برای پیدا کردن راه حل های ساده و فوری سپری کرده اید و چقدر وقتتان را برای پیدا کردن راه حل های ساده و فوری سپری کرده اید و چقدر وقت گذاشته اید تا واقعاً مشکل را حل کنید. حتی اگر به دنبال حل مشکل نیز باشید معمولاً در پس ذهن خود به راه حل هایی مثل عصای جادویی فکر می کنید. در حالیکه واقعا چنین نیست . به امید آنروز که بتوانیم با پشتکار و اراده به تمام آرزوهای خوب دست پیدا کنیم.

سید ابراهیم اعلایی
مدیر مسوول و سر دبیر

  • کلیدواژه ها: کلام اول
  • طبقه: شماره چهل و دوم بازدید: 6075

    
    ارزیابی مطلب فوق:


    آگهی های متنی