محمد یوسفی اظهار داشت: با ادامه روند مشکلات و بحران در صنعت مرغداری، اشتغال موجود
در این حوزه از بین میرود.
وی عنوان کرد: رشد قیمت تمامشده تولید و نرخهای پایین فروش باعث ایجاد بحران در واحدهای مرغداری مادر و تخمگذار شده است که این مساله بهطور نیروی کار فعال را نشانه میگیرد.
رییس انجمن تولید کنندگان مرغداران گوشتی با تاکید بر ضرورت پرداخت تسهیلات بانکی به واحدهای مرغداری، تصریح کرد: به علت نپرداختن تسهیلات در 10 ماه ابتدای سال 90، واحدهای تولید مرغ گوشتی با مشکل روبهرو شدند.
یوسفی ادامه داد: با افزایش نرخ مرغ در 2 ماه پایانی سال 90، تا حدودی مشکلات این بخش کاهش پیدا کرد، اما با این حال واحدهای تولیدی با بحران دست به گریبان هستند.
وی درباره گرانی روزانه تخممرغ از ابتدای سالجاری، اظهار داشت: در ایام نوروز، تقاضا برای خرید مرغ افزایش پیدا کرد و همانطور که میدانید، نرخ مرغ برمبنای عرضه و تقاضا تعیین میشود.
رییس انجمن تولید کنندگان مرغداران گوشتی با اشاره به افزایش قیمت نهادههای طیور، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نهادههای طیور همچون کنجاله سویا از 480 تومان به کیلویی یکهزار و 500 تومان افزایش یافته که این مساله در رشد نرخ مرغ بیتاثیر نبوده است.
یوسفی با ابراز گلایه از نبود همکاری بانکها در ارایه تسهیلات بانکی، گفت: در حال حاضر با توجه به مشکلات موجود، راهی جز کاهش تولید برای واحدهای مرغداری نمانده است.
طبق اظهارات رییس اتحادیه مرغداران گوشتیراهی جز کاهش تولید مرغ نداریم
طبقه: اخبار بازدید: 7267